Workshops

Een workshop duurt een tweetal uurtjes en is pret verzekerd!
Middag/avondje quality time met de vriendinnen? Vrijgezellen of verjaardag? Kom het vieren bij Studio Papillon!
Bij afloop krijgt iedereen een goodie bag mee als souvenir!


KLEUR

Duik samen in de wondere wereld van kleur!
Kom in een groepje van 3 tot 6 personen de uitgebreide waaier aan kleuren beter leren kennen. Wat zijn warme en koele kleuren? Wat zijn vergrijsde kleuren? Aan de hand van enkele oefeningen en met behulp van visueel materiaal komen jullie hierover meer te weten.

Ontdek de verschillende seizoenstypes, de eigenschappen ervan en vooral… ontdek tot welk seizoen jullie behoren! Hoeveel lente-, zomer-, winter- en herfsttypes zitten er in de groep?

Breng gerust een aantal kledingstukken of accessoires mee om te evalueren en wie weet kunnen jullie wel swappen!

STIJL

In een groepje van 3 tot 6 personen komen we meer te weten over stijlregels en stijltypes. We duiken samen in de wereld van optische illusies en leggen jullie lichaamsvormen onder de loep. Waar liggen jullie troeven en hoe kunnen jullie deze in de verf zetten?

Aan de hand van visueel materiaal gaan we dieper in op belijning, soorten stoffen, de grootte van je accessoires, prints etc.  Wie is gebaat bij pofmouwen? Wie kan een lange rok dragen? Eerder strepen of bolletjes?

Breng gerust een aantal kledingstukken of accessoires mee om te evalueren en wie weet kunnen jullie wel swappen!

MAKE-UP

Heb je moeilijkheden om de juiste kleur fond de teint te vinden? Weet je niet goed hoe je je best kan opmaken en welke aspecten van je gelaat je best in de kijker zet?  Altijd al willen weten hoe je een zwoele smokey eye of prachtig rode lippen kan bekomen? Of wil je graag weten hoe je een mooie zakelijke make-up moet aanbrengen?

De inhoud van de workshop is volledig op maat en volgens jullie keuze.  Ik geef jullie inspiratie en voorbeelden mee, maar jullie gaan vooral zelf aan de slag! Onder het mom van trial & error kunnen jullie naar hartelust experimenteren.

Er zijn borstels en make-up voorzien, maar breng gerust eigen productjes mee zodat ik jullie ook kan leren hoe je deze best gebruikt.

HAIR STYLING

Wil je wel eens wat anders met je haardos aanvangen? Altijd al willen weten hoe je prachtige vlechten kan maken? Of wil je je wagen aan een opsteekkapsel voor een avondje uit? Wat dacht je van een klassieke chignot, stijlvol en elegant voor elke gelegenheid!

Jullie kunnen naar hartelust oefenen op jullie zelf, op elkaar of waarom niet op jullie dochters! De inhoud is naar keuze, neem contact op voor de mogelijkheden.

SJAALS KNOPEN

Sjaals zijn zo veel meer dan een lapje stof om rond je nek te wikkelen! Ontdek talrijke manieren om sjaals te knopen en te dragen, want ze hoeven niet enkel om je nek te gaan!

Leuke workshop om met vriendinnen te doen. Jullie zullen elkaar ongetwijfeld verbazen met jullie creaties bij jullie volgende avondjes uit!