Dame in de kijker: Sandra Dondeyne – Ensemble

Op zondag 10 april organiseerde Ensemble reeds een derde styling namiddag voor langdurig werkloze vrouwen.
Sandra Dondeyne, die werkt als loopbaanconsulente, is gestart met het concept ‘Ensemble’ om deze vrouwen met hernieuwd zelfvertrouwen en een geschikte styling de weg naar de werkvloer te helpen vinden. De eerste indruk is namelijk ook bij sollicitaties van groot belang.

Sandra weet met haar aanstekelijk enthousiasme verschillende vrijwilligers te verenigen om de kandidaten een volledige make-over te bezorgen: stylistes, visagistes, allround helpende handen, alsook mensen/winkels die haar een constante toevoer van tweedehandskleding aanreiken.
Daardoor kunnen de kandidaten niet alleen naar huis vertrekken met een nieuwe dosis zelfvertrouwen en een boel tips, maar ook met een volledig nieuwe outfit die sollicitatie-proof is!
Uiteraard worden de deelneemsters zorgvuldig geselecteerd tijdens intakegesprekken en krijgen ze professioneel jobadvies. Ook na de styling namiddag zijn er nog opvolgingsgesprekken met de loopbaanconsulente.

Dit bepaalt dan ook meteen het succes van Ensemble: het is een totaalpakket waar de kandidates op lange termijn iets aan hebben.
Een mooi initiatief waar Studio Papillon graag aan meewerkte.

Onderstaand een sfeerbeeld van een succesvolle namiddag, met een dankjewel aan heel het Ensemble-team voor de fijne samenwerking!

Voor meer foto’s en VOOR/NA van de kandidates verwijs ik graag naar de Facebookpagina van Studio Papillon!

Sandra staat op onderstaande foto in het midden met het roze T-shirt.

Overzichtje