Happy customers

Dorien 

Voordat ik bij Nicky kleur – en stijladvies heb gekregen, hing mijn kleerkast vol kleren in allerlei kleuren en stijlen. Ik was op zoek naar een eigen stijl, maar wist niet waar te beginnen.

Ik klopte bij Nicky aan voor advies: op een zeer aangename en ontspannende manier gaf zij mij een persoonlijk kleur – en stijladvies. Met Nicky’s hulp heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Ik weet nu heel goed wat ik wil (en niet wil) als ik ga shoppen en ik krijg in mijn omgeving voortdurend complimenten op mijn kledingstijl. Het resultaat mag er dus zijn! Bedankt Nicky!

 

 

Greta 

Mijn stijl- en kleuranalyse was een fantastische ervaring, omdat ik me erna beter in mijn vel ging voelen en dat zag je ook. Kreeg ook vele complimenten. Belangrijk vind ik dat de persoon die de analyse doet heel eerlijk is en duidelijk oordeelt over de min en plus punten van je figuur en tevens uitlegt waarom.

Van dit hele avontuur is mij bijgebleven dat ik het opnieuw zou doen. Elke dag nog draag ik de vruchten er van en krijg nog geregeld complimentjes en dat doet deugd.

Van een dankbare Greta