Meet House of April @ Goed Gevoel Ladies Fair!

D-1 voor de Goed Gevoel Ladies Fair !! Hoog tijd om jullie de producten van House of April voor te stellen, waarmee ik de komende drie dagen de beurs ga trotseren in Flanders Expo!

House of April is een Pools merk dat vorig jaar zeer toevallig mijn pad kruiste. Ik was meteen weg van hun accessoires en kocht me alvast enkele pareltjes uit hun assortiment. Een tijdje later kon ik het merk echter niet loslaten, en ik nam contact op met de zaakvoerder, of we niet konden samenwerken?

House of April is een jong bedrijf en zit nog volop in de expansiefase. Zij waren dus dolenthousiast dat iemand hun merk wilde verdelen in de Benelux. Oorspronkelijk was het merk enkel te verkrijgen binnen Polen. Intussen zijn er verdelers in Frankrijk, Zwitserland en de Benelux. Deze laatste wordt vertegenwoordigd door Studio Papillon. Ik ben dan ook zeer vereerd dit prachtige merk te mogen voorstellen aan het grote publiek op de Goed Gevoel Ladies Fair.

House of April verdeelt accessoires allerhande (halskettingen, ringen, oorbellen), maar het stokpaardje zijn toch vooral de handgemaakte broches. Deze zijn gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit zoals zijde en Swarovski-elementen. Het zijn dan ook echte juweeltjes die uw outfit op verschillende manieren kunnen sieren!

Ze zijn verkrijgbaar in allerhande kleuren en uitvoeringen – de ene funky en gedurfd, de andere subtiel en chique. Omdat er telkens slechts enkele exemplaren worden gemaakt ben je zeker van een uniek stuk. Kom dus zeker langs bij Studio Papillon om dit fantastische merk te ontdekken!

Bovendien maak je op de stand ook nog kans op een gratis kleuranalyse!

Thema Inspiratie – stand 29

IMG_3680