Make-over

dress

Greta is een vlotte vijftiger en was een beetje op zoek omdat haar lichaam met de jaren is veranderd. Ze vond het moeilijk kleding te vinden die goed paste. Qua kleuren ging ze meestal voor warme en zachte tinten. Ze twijfelde of ze met felle kleuren stond. Tijd voor een make-over!

Greta heeft een eerder zware buste; we gaan dus voor een vestje met een print om dit te camoufleren. Het vestje is licht getailleerd en geeft een mooi silhouet. De V-hals heeft een verslankend effect. De broek valt soepel om de benen met licht uitgaande pijpen. We laten ze tot op de schoenen vallen voor langere benen.

We houden de outfit in één kleur om Greta meer lengte te geven. Ze is echter een wintertype en staat fantastisch met grote contrasten en felle kleuren. Daarom gaan we voor een wit bloesje onder de blazer voor contrast. De halsuitsnijding is niet te hoog, zodat de nek vrij blijft en dit ook weer verslankend werkt. De felle accessoires geven de outfit de pit die een wintertype verdient! Prachtige dame in een prachtige outfit!